Tikkie Trots fotografie staat voor spontane en vrolijke foto’s van kinderen.

Dit is ook terug te zien in de foto’s die ik maak bij kinderdagverblijven en scholen.

Ik werk niet op tijd maar altijd op het tempo en ritme van de kinderen van het betreffende kinderdagverblijf of school. Hierbij hou ik rekening met pauzes, eet en/of slaapmomentjes. Geduld is hierbij het toverwoord. Hierdoor is het ook voor de kinderen een feestje!

Van ieder kind maak ik een close-up en een totaal portret. En indien gewenst ook een groepsfoto. Uiteraard fotografeer ik ook broertjes en zusjes, zelfs als deze niet op het kinderdagverblijf of school zitten. Dit gaat allemaal in overleg met jullie. Hoe lang ik aan het fotograferen ben ligt aan het aantal kinderen op jouw kinderdagverblijf of school. Tijdens een afspraak nemen we graag de planning met je door.

Enkele weken na het fotograferen ontvangen de ouders een e-mail met een unieke inlog code naar de foto’s van hun eigen kind(eren) op een eigen persoonlijke en beveiligde online pagina. Ouders kunnen hier de gemaakte foto’s online bekijken en bestellen

Interesse

Bij interesse kom ik graag bij je langs om de mogelijkheden en werkwijzen verder te bespreken en om samen een planning te maken. Ook bespreken we gezamenlijk welke achtergrond en setting we gaan gebruiken tijdens het fotograferen. School- of kinderdagverblijffotografie is een service voor de ouders en hiervoor rekenen ik geen kosten.

Extra optie

In de week dat ik bij het kinderdagverblijf of school fotografeer is het ook mogelijk om een groepsfoto en/of losse portretfoto’s met of van het team te laten maken.

Foto's School & KDV fotografie