Gefeliciteerd met jullie te verwachte kleintje.

Een ouder worden is de meest belangrijke en mooiste baan die je ooit zult hebben!

De eerste momenten met je pasgeboren baby zul je niet snel vergeten. Maar hoe klein ze eigenlijk waren, vergeet je heel snel. De eerste weken vliegen voorbij en juist deze momenten als ze nog zo klein zijn moet je vastleggen. Ik leg dat kleine en unieke van de eerste weken vast in mooie en pure foto’s om te koesteren voor altijd.

Boek een newbornshoot in mijn studio in Hengelo waar ik met daglicht werk en alles bij de hand heb. Zo kunnen we samen kijken welke kleuren en stijl bij jullie past of bij de inrichting van je huis. Hierbij heb je keuze uit verschillende achtergronden, mutsjes, schalen, mandjes en haarbandjes. Alle verzorging voor je baby bij de hand en een lekker stoel voor de net bevallen moeder! Dit om er een zo’n geslaagd mogelijke fotoshoot van te maken en een leuk eerste uitje voor jou en je kleintje.

Een newbornshoot plan ik in tot ongeveer 3 weken na de geboorte. Het liefste plan ik een newbornshoot in tussen de 10 en 18 dagen nadat je baby is geboren (De fotoshoot plan ik vaak na die 10 dagen in, zodat je eerst lekker en rustig van je kraamweek kunt genieten!). De reden dat we dit al vrij snel plannen is, omdat we dan dat echte kleine en unieke nog zo goed vast kunnen leggen! Daarnaast slapen ze nog goed en veel dit is handig aangezien we voor de meeste poses het liefst een slapende baby willen.

Waarom een professionele newborn fotograaf?

Newborn baby’s fotograferen is mijn werk en elke baby die ik mag fotograferen is voor mij even speciaal en bijzonder. Dit omdat jij als ouder mij vertrouwt om mooie foto’s te maken van je pasgeboren kostbaarste bezit!

Inmiddels heb ik 5 jaar ervaring met het fotograferen van newborns. Naast de opleiding aan de fotovakschool heb ik diverse workshops gevolgde gericht op newborns. Daarnaast heb ik zelf ook twee kids! Door deze achtergrond ben ik ervaren in het troosten en poseren van baby’s gedurende een newbornshoot. Dus daar kun je gerust op zijn! Het fotograferen van een newborn baby’tje vergt daarnaast een goede planning en veel geduld. Gelukkig ben ik goed in beide!

Wanneer moet ik de afspraak maken voor de newbornshoot?

Als je hebt besloten om een newbornsessie bij mij te plannen, is het raadzaam om

al tijdens je zwangerschap (liefst tussen 20 en 30 weken zwangerschap) contact met mij op te nemen. Zo hebben we genoeg tijd om een plekje voor je te reserveren. Uiteraard laten baby’s zich niet helemaal plannen, maar ik reserveer al wel tijd in mijn agenda rond de uitgerekende datum.

Ter voorbereiding op deze shoot ontvang je na het boeken van een newbornshoot een magazine met alle tips & tricks ter voorbereiding op de newbornshoot.

Boek je naast je newbornshoot ook een zwangerschapsshoot dan ontvang je €20,- korting op je zwangerschapsshoot. Dus betaal je €75,- voor je zwangerschapsshoot i.p.v. €95,-. Deze prijs geldt alleen voor het tegelijk boeken met een newbornshoot, oftewel een combishoot.

Foto's Newbornfotografie